31. tammikuuta 2014

Mitä kuuluu?

Pakkasten takia ei olla käyty Nopan kanssa pariin viikkoon ohjatuissa treeneissä. Meillähän on kylmässä hallissa tokot ja pakkasraja -15, joten tokoilut ovat rajoittuneet lähinnä itsekseen puuhasteluun. Sen verran sain kuitenkin aikaiseksi, että tein meille päivittäisen treeniohjelman, niin tulee treenattua asioita tavoitteellisesti ja tasapuolisesti. Suosittelen muillekin, treeniohjelmaan merkitsen valmiiksi mm. palkkaustavat, niin tulee niihinkin vaihtelua :) Päivää kohti treenaan kolmea eri liikettä tai liikkeen osaa, se riittää mainiosti aktivointiin, mutta myös vie meitä eteenpäin.


Treenien sijasta Noppa on nähnyt rotutovereitaan. Nera kun on sairaslomalla, niin Nopalla ei oikein ole kavereita ollut. Toki ne leikkii Neran kanssa niin, että makoilevat lattialla ja hammastelevat toisiaan, mutta kunnon leikkikaveria ei ole nyt omasta takaa. Varsinkaan kun Jadea ei voisi vähempää kiinnostaa :P

Noppa & Lyyli
Eilen nähtiin tuttua Lyyli-shelttiä omistajineen ja tänään tutustuttiin Nova-shelttiin. Aamun lenkillä sattui hauskasti, kun seuraamme pölähti yllättäen kaksi trikkiurosta :D Shelttitreffeistä tuli shelttimiitti vahingossa. Vanhat poijjaat (8- ja 10-vuotiaat) olivat karanneet omistajaltaan ensimmäistä kertaa, kun näkivät nuoret shelttitytöt jäällä kirmailemassa. Kohteliaasti tulivat kuitenkin tutustelemaan.

Noppa & Nova aamuauringossa
Kutsumattomat kaverit
Neran tikit poistettiin viime viikolla ja jälleen kerran Nera sai olla malliesimerkkinä hienosti ja rauhallisesti käyttäytyvänä belgialaisena. Vähän jo huvittaa se, että eläinlääkäriasemilla lähestulkoon joka kerta ihmetellään ja ihastellaan Neran käytöstä. Nytkin hoitaja ihmetteli moneen kertaan, että miten se onkin noin rauhallinen ja ei ole koskaan tällaista belgiä nähnyt.

Haava oli parantunut siististi ja Nera varaa lastoitetulle jalalle hyvin. Ensi viikolla varaan ajan kontrollikuviin, niin sen jälkeen ollaan viisaampia tulevaisuuden suhteen. Lastakin on tarkoitus poistaa silloin ja kuntoutus alkaa kunnolla. Nyt olemme saamiemme ohjeiden mukaan jumpanneet jalkaa ja tänään käytiin ensimmäistä kertaa pikkulenkillä (siis vähän kauempana kuin lähimetsikössä tarpeilla).


Jadelle kuuluu tasaisen hyvää. Siitä on tullut iän myötä melkoinen vilukissa, joten jo yli 10 asteen pakkasissa se tarvitsee takin niskaansa. Tossujakin olen ajatellut sille, mutta Jaden tuntien tossut eivät ehkä ole paras idea... :P






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti