13. marraskuuta 2015

Uskomaton Noppa

Eilisen treeneissä keskityttiin lähinnä seuraamiseen ja hyvä niin, koska Nopan pakka on alkanut vähän levitä. Tempojen vaihdoissa se painaa niin voimakkaasti jalkaani, että se näyttää heiluvan jalkani mukana. Seuraamispaikkakin tuntuu näissä lipeävän hieman liian eteen.

Eilen seuraamisia kuvattiin ja videot analysoitiin. Nopan seuraaminen näytti juuri siltä kuin kuvittelinkin. Katkeamaton kontakti joo, innokas seuraaminen joo, mutta pätkittäin keulii ja puskee jalkaan liikaa. Videolla yritin pitää katseen tiukasti edessä, mutta pitänee vielä testailla riippuuko tuo keuliminen mitenkään katseensuunnasta tai mahdollisesti vauhdista (pitäisikö mennä lujempaa vai hitaammin).

Kouluttaja kommentoi, että Nopan seuraaminen on uskomatonta. Kysyin onko se uskomatonta hyvällä vai huonolla tavalla, ja koutsi-Katja sanoi, että ihan vaan uskomatonta. Nopan asento on niin luonnottoman näköinen, koska se könöttää niskat kenossa pitääkseen kontaktin (kyllä, meillä lihashuolto kuuluu päivittäiseen ohjelmaan). Seuraaminen on ollut parempaa ennen, joten jotain pientä tässä pitää säätää. Palkan olen nyt heittänyt oikealta taakse, mutta voi olla, että jokin vielä parempi palkkaustapa pitää ottaa käyttöön. Niin ja pikkupätkiä hahmotella kosketuskepin kanssa :)

Seuraamisen lisäksi ei oikeastaan ehditty muuta ohjatusti. Paikkikset olivat ok, pysyi istumassa, pysyi maassa. Kesti häiriöt. Ei mitään ihmeellistä.

Itseksemme teimme kaket (Noppaa ei huijattu muka-takapalkalla, vaan silloin se tuli varmaan muutaman sentin eteenpäin jokavaihdolla), merkinkiertoa, noutoa, lisää seuraamista, jääviä.

Ensilumikin tuli ja meni, huomaa Neran ilme :D

Meidän tokoilu loppuvuodesta ja ensi keväästä kärsii vähän, sillä aloitan uudessa työssä loppukuusta ja teen vuoroviikoin aamua ja iltaa. Iltaviikolta jäävät sitten ohjatut treenit väliin ja mietinkin haenko Nopalle ollenkaan ryhmäpaikkaa kevääksi. Mutta sitäpä ehtii vielä pohtia ennen kevään ryhmäpaikkahakua.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti