28. elokuuta 2015

Auringonlaskun ratsastaja

Vaihteeksi treenipäivitystä, kun kerrankin treeneihin päästiin. Kyseessä oli kesäkauden tokojen korvauskerta, kouluttajana Pamu ja paikalla kolme koirakkoa. Uudesta kodistamme matkaa Kuivasjärven hallille tulee vähän alle neljä kilometriä, mutta matka taittui ihan mukavan ripeästi ja Noppa sai kulkea omaa vauhtiaan flexin mitan verran. Treeneissä sen vire oli ideaali, innokas mutta ei turhaa kuumumista.


Aloitettiin luoksarilla. Tehtiin käskytettynä liikkeenomainen AVO-luoksari. Oikein näppärä. Itse vaan liikautan päätä alas maahan-käskyn antaessani, ja joku tiukempi tuomari voi tulkita sen kaksoiskäskyksi. Pitää kiinnittää huomiota tuohon.

Sitten ruutu. Ensin kosketusalustalla: ei ongelmia. Sitten ilman alustaa: ihan täydellinen suoritus. Hieno Noppis. Ruutu alkaa olla valmis liike. Vielä pitää treenailla lähetyksiä eri etäisyyksiltä, mutta tuo AVO-luokan etäisyys ainakin toimii.

Paikkis n. 2min istuen, etupalkalla. Eipä mitään moitittavaa.

Itsekseen tehtiin kaukot takapalkalla, tosi hienot, ja kaikki jäävät onnistuivat (jopa liikkeestä istuminen ilman sen kummempia apuja). Tein myös erilaisia paikkistreenejä, jotka kaikki onnistuivat hyvin. Noppa oli ihan super. Tauko ei ole ainakaan tehnyt huonoa meille.


Nyt on mietinnässä sitten ilmoitanko Nopan meidän oman seuran tokokokeeseen, mikä on lokakuun lopulla. AVO-luokkaan ollaan menossa jokatapauksessa, vaikka nykyinen ALO kuulostaa tosi helpolta. Kaikki liikkeet Noppa osaa (kaukot tarvitsevat kyllä vielä treeniä kovasti), mutta nyt pitäisi treenata kovasti esim. ruutua, noutoa ja merkin kiertämistä yhdessä. Ne ovat kaikki Nopalle nostattavia liikkeitä ja haluan treenailla nimenomaan vireen hallintaa näissä, jotta kokeessakin meillä olisi parhain mahdollinen fiilis omasta jännityksestäni huolimatta.

Rally-tokoakin pitäisi muistutella mieleen, koska sain paikan parin viikon päästä pidettävään kokeeseen :) Kesälomat taitaa olla virallisesti ohi...!

Niin ja tyhmä otsikko viittaa näihin auringonlaskukuviin. Syksyssä parasta on kirpeät, raikkaat aamut ja pimenevät illat auringonlaskuineen. Näin merenrannan läheisyydessä asuessa noita auringonlaskuja saa ihailla oikein urakalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti