2. marraskuuta 2014

Kuvahaaste

Törmäsin tällaiseen kuvahaasteeseen blogimaailmassa: valitse 1-2 kategoriaan sopivaa valokuvaa perusteluineen miksi valitsit juuri kyseisen kuvan. Haaste lähtee eteenpäin kaikille lukijoille :)

Paras yhteiskuva


Kuva on viime talvelta, ehkä ensimmäinen ihan oikea ryhmäposeeraus. Tykkään tästä, koska kaikki koirat näyttävät suht järkeviltä (yllättävän vaikeaa kuvatessa ilman avustajaa) ja kaikki ovat turkissaan (toisin kuin esim. tässä).

Treenaamassa


Valitsin tämän kuvan kaikista treenikuvista, koska tämä on ensimmäisiä kertoja, kun kokeiltiin Jaden kanssa agilitya. Kuvassa on selkeästi kaksi aloittelijaa :D

 Kisaamassa


Varsinaisia kisakuvia meistä ei taida olla, koska en ole kisannut paljoa, mutta tässä on Nera ensimmäisen tokokokeensa palkintojen kera.

Paras kesäkuva


Parhaan kesäkuvan valinta oli vaikea, kesällä tulee kuvattua eniten, joten valinnanvaraa olisi... Mutta tässä Neran kuvassa kiteytyy oikeastaan kaikki, mikä kesässä on parasta.

Paras talvikuva


Tiesin heti, että paras talvikuva tulee löytymään Jaden kansioista. Tähän kuvaan päädyin, koska muistan hyvin tämän erittäin kylmä talven ja tästä kuvasta melkein tuntee pakkasen.

Tunnelmallisin kuva


Auringonlasku, kaunis ja ylväs koira, sentimentaalinen sitaatti – paljon muuta ei tunnelmalliseen kuvaan tarvita :D

Hassuin ilme


Välipalaa kuvaussessiolla: kärpänen, nam...

Lomalla


Me ollaan niiiin lomalla...!

Työssä


Pihavahdin työtä tärkeämpää ei olekaan. Varsinkin Jade meillä suhtautuu vahtihommiin vakavasti, mutta aika hyvin se on koulinut Nerankin tähän "työhön".

Tihutyössä


Varastettu keppi paras keppi, tuumaa Noppa. Varsinaisia tihutöitä ei ole kameran muistikortille tallentunut, mutta Noppa kujeilee monesti mielellään koirakamujensa kustannuksella.

Toinen Identiteetti


Belgien toinen identiteetti on "musta tykinkuula". Itseasiassa Noppa kuuluu samaan sarjaan, vaikka trikki onkin :) Vauhti korvaa eleganssin ja älyn, kuuluu meidän koirien motto.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti