29. heinäkuuta 2014

Heinäkuisia kuvia

Nopan leikkauksesta on nyt neljä viikkoa ja toipuminen on ollut nopeaa. Tänään se sai jo luvan ulkoilla vapaana, eli hihnavankeus päättyy, mutta yritetään silti palailla normiarkeen hitaasti ja rauhallisesti – jos se vain suinkin on mahdollista tuon taskuraketin kanssa...


Helteet tuntuvat jatkuvan toistaiseksi ja se on (leikkauksen lisäksi) rajoittanut menemisiä ja tekemisiä. Erittäin mielellään olen lähtenyt laumani kanssa kaupungista helteitä pakoon mökille, missä ollaan päästy nauttimaan omasta rauhasta ja uimisesta. Jade on uinut tänä kesänä varmasti enemmän kuin koskaan ennen, ja se on himo-uimari muutenkin...! Vesi on niin lämmintä, että olen voinut Noppaakin uittaa. Nopan kanssa toki aloitellaan uimisenkin kanssa varovaisesti, mutta hyvin se käytti takajalkoja uidessaan. Myös Nera on saanut lihasta ja massaa takaisin oman tammikuisen operaationsa jälkeen ja alkaa olla hyvässä kunnossa.


Nopan toipuminen on ollut niin nopeaa, että taidan sen ilmoittaa jo syyskauden tokoihin mukaan. Syyskausi alkaa syyskuussa, joten elokuu vielä lomaillaan ja kuntoutetaan jalkaa jumpaten ja uiden. Toivotaan myös lämmintä syksyä, että ulkouimakausi saisi jatkua pitkään :)

Pikkusiskon & Nopan kanssa mökkipihalla



2 kommenttia:

  1. Hienoa lukea, että paraneminen sujuu hyvin! :) Tsemppiä edelleenkin! Pidämme peukkuja syystokon puolesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan, että toipuminen jatkuu näin hyvin :)

      Poista