12. heinäkuuta 2013

Agi-NäTo-Haku

Nopalla on ollut taas aktiiviviikko. Tiistaina aksattiin, eilen nätoiltiin ja tänään käytiin hakutreeneissä :)

Agissa harjoiteltiin U-putkea, irtoamista namialustalle, puomin kontakteja, rengasta ja pientä hyppyrataa, jossa oli takaaleikkaus ja valssia.

Noppa oli aivan liekeissä, kun se pääsi tekemään rataa. Kerran karkasi lähdöstä ja sai kyllä palautteen asiasta. Volyymit pysyivät melkolailla nollissa, mikä on plussaa. Ainoastaan silloin, kun tein rataa, kuului pientä vikinää hallin reunalta.


Irtoaminenkin onnistui hyvin, pari kertaa jopa niin hyvin, että Noppa päätti oikaista suoraan namialustalle :D Tässä se apuohjaaja olisi kätevä ;) Pääasiassa meni kuitenkin juuri niin kuin ohjasinkin (mikä ei tarkoita, että olisi mennyt välttämättä oikein). Ja malttoi odottaa lähtölupaa muistutuksen jälkeen.

Tosi hyvät treenit ja tuli harjoiteltua uusiakin asioita, kuten rengasta.

Torstain NäTo taas ei sujunut ihan niinkuin olisin toivonut. Noppa vaan kerää liikaa kierroksia hallille tulemisesta ja NäTo:n kehää kiertäminen ei niitä kiekkoja alas saa, päinvastoin. Noppa yritti roikkua lahkeessa ja otti varmaan kolme raviaskelta yhteensä. Onneksi näyttely on jo sunnuntaina, niin ei ole mikään pakko enää näyttelytreeniä ottaa. Jospa saisi sen verran inspistä, että kävisi loppukesästä ne parit mätsärit pyörähtämässä. Sunnuntain näyttelystä ei tosiaan ole mitään odotuksia :P

Tänään päästiin hakuilemaan. Tarkoituksena olisi Neran kanssa käydä hakua kokeilemassa, kunhan se mammalomaltaan kotiutuu ja saadaan mamma taas rantakuntoon. Nyt lähdin mukaan vähän katselemaan meininkiä ja maalimieheksi mättäälle makoilemaan. Pääsi Noppa toki omalla vuorollaan saalistamaan makkaraa maalimiehiltä, mikä oli siitä TOSI kivaa. Mikäpä Nopasta ei olisi kivaa, NäToa lukuunottamatta...? Vai oliko se niin, että NäTo on vaan liian kivaa...

Jaden kanssa ollaan muutamat hakutreenit käyty vuonna keppi ja kivi, niin hyvähän se oli vähän muistutella mieleen, että mitä siellä metsässä oikeastaan tehdään. Mukavaa hommaa, vaikka tykkään kyllä jäljestämisestäkin. Saa nähdä syttyykö Nera lajiin. Ahnehan se on ja sosiaalinen, niin yhdistelmä makkara+mies  ei ainakaan kuulosta pahalta :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti